Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

Allahumma sholli `ala muhammad wa`ala ali muhammad

Ya Allah, berilah selawat kepada Muhammad dan keluarga Muhammad.

Tentang Kami

Portal Kerja Kosong Kelantan merupakan portal weblog yang memaparkan info-info terkini jawatan kosong di Kelantan secara amnya. Ia mula di tubuhkan pada tahun 2019. Segala info-info jawatan kosong diambil atau bersumber dari laman-laman website atau portal kerajaan, swasta dan sebagainya. Kami sentiasa menyediakan dan mengemaskini info terbaru jawatan kosong yang telah pihak majikan iklankan pada laman website mereka atau pada portal-portal lain seperti JobsMalaysia, Jobstreet, laman-laman rasmi kerajaan seperti Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), portal laman rasmi kementerian dan sebagainya.

MATLAMAT:

Kami bermatlamat untuk terus komited dalam menyalurkan informasi berkaitan dengan peluang pekerjaan yang terdapat di Negeri Kelantan, Malaysia, khususnya kepada pencari kerja. Pihak kami juga sentiasa komited dalam menyalurkan dan memudahkan pencarian jawatan kosong yang paling popular, lalu diposkan pada weblog kami. Kami juga bermatlamat untuk terus menerajui dalam sumber info jawatan kosong di tangga teratas dan meyalurkan info secara PERCUMA.

KERUGIAN:

Pihak kami adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala bentuk kerugian samada dalam bentuk yang melibatkan kerugian kos, masa dan ketepatan maklumat yang disiarkan pada laman  ini.

KOMEN:

Pihak kami juga adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen-komen yang ditinggalkan pada laman weblog ini, ia adalah menjadi tanggungjawab pemilik itu sendiri.

PENAFIAN:

Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan kandungan di dalam blog ini. Pendapat yang dikemukakan di dalam blog ini adalah pandangan individu semata-mata dan bukan pandangan agensi.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan membina, pertanyaan atau ingin memaklumkan info terbaru jawatan kosong kepada kami, sila hubungi kami (klik disini).